Ви зараз переглядаєте Вікторія Семененко. Така як є

Вікторія Семененко. Така як є

10 червня у відділі краєзнавства відбулася зустріч з молодою письменницею Вікторією Семененко. Під час зустрічі авторка презентувала дві книги – «Вона першою все сказала», «Така як є».

«Вона першою все сказала» – це історії про найважливіше у житті – почуття, дітей та батьків. Це історії, які відносять у теплі спогади, на море, у дитинство, у батьківський дім, до мами в обійми, до тата – на плечі. Це книжка про жінок. Різних – закоханих, зраджених, зламаних, успішних, мрійливих.

У цих історіях кожна читачка знайде про щось своє, потаємне, можливо, відповідь на життєве питання, яке сама давно не може вирішити. Ці історії про надію, про те, що життя, яким би воно не було, прекрасне, і навіть у важкі моменти ми чомусь вчимося, відроджуємося.

Я давно мріяла видати власну книгу. Мабуть, ще зі школи, коли тільки почала писати художні історії. Відтоді текти писала завжди, майже щодня, особливо, після школи. Так налаштовувала себе виписуватися. І пізніше в редакції, на заходах, на відпочинку. Вони всі друкувалися в газетах та журналах Кропивницького, Львова. Я вирішила свої улюблені історії зібрати під однією обкладинкою «Вона першою все сказала». Дякувати Богу, моя мрія здійснилася.

Друга книга – «Така як є» – зворушливі історії для жінок і про жінок. Їх любов до дітей, розчарування в чоловіках і надія на нове кохання, перші дотики і несміливі мрії, злети і падіння, втрачені можливості і подарунки долі, пошуки себе і нові горизонти в собі. Це книга про прийняття себе такою як є. Прийняття ним тебе такої. Прийняття суспільством тебе такої.

Під час зустрічі з Вікторією Семененко говорили про сюжети книг, де авторка черпає натхнення, знаходить героїнь для сюжетів, як видати власну книгу і не писати в шухляду.

Зустріч з Вікторією Семененко можна подивитися на бібліотечних сторінках в Facebook чи YouTube.

Тетяна Колєчкіна,
завідувачка відділом краєзнавства

Залишити відповідь