Biblioteca Centrala UPT | 30/07/2021
Alege o pagina:
Noutăți
Acces gratuit la Coherent Digital/Policy Commons
Enformation și Coherent Digital au încheiat un protocol de colaboare pentru promovarea în România a produselor sale, Policy Commons și Mindscape Commons. Mai multe detalii găsiți accesând comunicatul de presă.

Pe parcursul lunii martie, aveți acces gratuit la una din cele două resurse Coherent Digital, platforma Policy Commons. Aceasta este o platformă deschisă care facilitează găsirea, catalogarea și conservarea rapoartelor, documentelor de lucru, brief-urilor de politici publice și datelor a peste 5.000 de OIG-uri, ONG-uri, think tanks și centre de cercetare.

Mai multe detalii despre această colecție și modalitatea de acces sunt disponibile la acest link.
© Biblioteca UPT 2017
Toate drepturile rezervate.
PARTENERI
Universitatea Politehnica Timişoara
Editura UPT
Avizier UPT
Centrul de Informare si Consiliere
TeleU
Hide NavigationE-mail: bupt@upt.roFacebook
Hide NavigationÎnscriere și eliberare carduriAcces, drepturi și facilitățiAcces Catalogul OnlineAcces la Colecţiile BUPTBiblioteca 24HÎmprumut și restituireDată scadentă și depășirea termenuluiPrelungirea perioadei de împrumutRestituire și auto-restituireRezervare publicațiiÎmprumut din alte biblioteci (ILL)Propuneri de achizițieGarderobăAcces Calculatoare & InternetEchipamente multifuncționaleScanare, Copiere, TipărireAlimentare cardPlata cu card bancar (POS)Rezervare locuri de lecturăSăli de studiu grupSăli de conferințăÎntreabă un bibliotecar