Biblioteca Centrala UPT | 31/07/2021
Alege o pagina:
Alimentare card
Pentru a putea utiliza multifuncţionalele – servicii de copiere, tipărire documente, scanare – trebuie să depuneţi minimum 5 lei pe cardul de acces în bibliotecă, la prima încărcare.
Procedura pentru alimentarea cardului:
1. Se plasează legitimaţia de student, respectiv de serviciu (card RFID)  în zona de citire card a aparatului. Va aparea numele utilizatorului, respectiv suma existentă pe card.
2. Se introduce suma dorită (minimum 5 lei, maximum 100 lei) în monede de 50 bani, respectiv bancnote de 1, 5, 10, 50, 100 lei.
3. Se încheie sesiunea prin comanda “Terminare”.
4. Pentru a reveni la ecranul de start:
Procedura pentru verificare:
1. Se plasează cardul în zona de citire card a aparatului. Va aparea numele utilizatorului, respectiv suma existentă pe card.
2. Va aparea numele utilizatorului, respectiv suma existentă pe card.
3. Se încheie sesiunea prin comanda “Terminare”.
4. Pentru a reveni la ecranul de start:
© Biblioteca UPT 2017
Toate drepturile rezervate.
PARTENERI
Universitatea Politehnica Timişoara
Editura UPT
Avizier UPT
Centrul de Informare si Consiliere
TeleU
Hide NavigationE-mail: bupt@upt.roFacebook
Hide NavigationÎnscriere și eliberare carduriAcces, drepturi și facilitățiAcces Catalogul OnlineAcces la Colecţiile BUPTBiblioteca 24HÎmprumut și restituireDată scadentă și depășirea termenuluiPrelungirea perioadei de împrumutRestituire și auto-restituireRezervare publicațiiÎmprumut din alte biblioteci (ILL)Propuneri de achizițieGarderobăAcces Calculatoare & InternetEchipamente multifuncționaleScanare, Copiere, TipărireAlimentare cardPlata cu card bancar (POS)Rezervare locuri de lecturăSăli de studiu grupSăli de conferințăÎntreabă un bibliotecar