Website
Webshop
SEO
Blog
Google Ads
English
Miklagard

Om du har brug for en Digital Partner, eller nogen eksperter der kan hjælpe med at forhøje indtægten med SEO. Så er Miklagard en fuld IT-service One stop-shop.

Vores løsninger er bygget stærke og med de nyeste teknologier. Vi har eksperter med over 20 års erfaring indenfor IT og Digital Marketing.

Vi bygger vores sammenarbejde med vores kunder på tillid og levere læsninger med høj standard og kvalitet og derfor er alle vores kunder glæde for os.
Lad os hjælpe dig med at øge salget på din webshop eller hjemmeside. Som Google Partner kan vi hurtigt optimere din konto og tiltrække flere konverteringer til din webshop. Vi kan genere mere salg på forskellige platforms så som Google Ads, Facebook, Instagram og LinkedIn.

Tjek vores priser her og se hvad der passer til dig.
Læs mere
Har du måske brug for en ny hjemmeside?
Har du brug for en ny hjemmeside så kan vi lave de skarpeste priser til en hjemmeside der sparker røv! Vi lever sider du er 100% tilfreds med. Vi har lavet mange projekter og ikke en eneste kunde er utilfreds med vores arbejde!
Der meget mere i en hjemmeside, de fleste der skal have lavet en hjemmeside vil også gerne være i toppen af Google søgningen. Det kræver at hjemmesiden er optimeret og målrettet søgemaskiner. Udover det er det vigtigt at hjemmesiden er hurtigt, responsive og skalerbar.
Begen din pris
Det siger vores kunder om os
Miklagárd er uden tvivl et af de mest professionelle webbureauer jeg har haft igennem tiden. Jeg etablerede min tandklinik www.tbt.dk i 1991 og har således haft forskellige webbureauer indover igennem årene. Miklagaard udmærker sig ved at skabe synlige resultater i et kompetitivt marked, som bliver sværere og sværere at trænge igennem. Sparringen er i topklasse og vejen fra idé til handling kort. Varmeste anbefalinger herfra Tandlæge Luca Bastholm TBT - Tandlægerne Brønshøj Torv
★★★★★ 5/5
Enormt Stigning i organisk trafik
400%+
Toy World fik for lavt trafik og konverteringer til deres webshop, her arbejdet vi på en solid strategi til at opnå en stor stigning i konverteringer. På kort tid kunne der ses seriøse resultater på siden, og konverteringerne spræng op med over 400%.
En stigning og vækst i synlighed og konverteringer
721%+
Swappie skulle komme ind på det danske marked, derfor havde de brug for en stærk strategi til at komme ind og overtage Danmark. Her fik vi analyseret Market og udarbejdet en strategi som de har udført til at få mere synlighed og konverteringer.
En massiv vækst i ROI for Endoca
1205%+
Endoca er en international, CBD-olie leverandør der sælger både som b2c og som b2b, vi har stået for deres digital transformation. Her har vi udviklet deres system til at køre på en standard CMS-løsning på Google Cloud samt at være skalerbart. De gik fra en side med rigtigt mange bugs, der var langsomt, til en side der kan hentes verden rundt lynhurtigt, og er tilgængelig 24/7. Herefter har vi hjulpet dem med at øge deres omsætning til over 3 Millioner kroner per år.
Miklagard Datadreven Webbureau SEO, PPC & Digital
Nannasgade 28 DK-2200 København Denmark
+45 31 32 60 86
Links, Viden og læring
Blog
Google Search Update
Køb en el-cykel – Vi sammenligner priser
Digital Marketing – En guide til begyndere
Ny Hjemmeside
Ydelser
Google Ads
Hjemmeside / Webshop
Søgemaskineoptimering
CRM-system
Konverteringsoptimering
Se vores sider
Tandlæge
Toyworld Mellemøsten
Skrot Service skrotpræmie
skrotbil
Kom godt i gang
Virksomhedsprofil
Bæredygtighed
Job og karriere
Affiliate
Presse
Kontakt os
All rights reserved Miklagard Group ApS 2021
CVR.nr: 40780068