Prvi hrvatski ča-metal bend Po’ Metra Crijeva dolazi u Purgatory
12. veljače 2020.
Music Box (10953 Članci)
Podijeli

Prvi hrvatski ča-metal bend Po’ Metra Crijeva dolazi u Purgatory

U subotu 15.2., dan nakon dana zaljubljenih, u Purgatory baru zaljubite se u Po’ Metra Crijeva, prvi i jedini hrvatski Ča-Metal Bend! Dodite u što većem broju, upoznajte Crijeva jer u Zagreb dolaze povodom svoje “kafanske turneje”.

Popijte čagod, kupite majicu ili CD na našem štandu i zaplešite uz originalnu kombinaciju heavy/death metala i istarskog folklora. Bendu ce se na pozornici pridružiti Frane Iznutricosjek i Djed Mrz, a svirat cemo “best off”, “se najbolje” iliti “bolje od najgoreg” s naša 3 izdanja, i neke nove pjesme koje još nisu izvedene “u živo”, a dolaze na novom CD-u.

Po’ Metra Crijeva su prvi i jedini Ča-Metal bend i inspiraciju crpe iz primorskih i istarskih legendi i priča, a glazbu rade pod utjecajem istarske ljestvice i death metala. Žestoki i urnebesni, PMC su svojim energičnim nastupima osigurali jedinstveno mjesto na hrvatskoj sceni. PMC imaju 4 izdanja na vlastitoj etiketi “Izdali smo metal”, „Črne besede va kastafskih šumah“ 2003., te “Metal va guzice” 2005., “Ča Metal” 2018. i reizdanje “Črnih Beseda” 2019. godine.

Po’ Metra Crijeva dolaze u subotu 12. veljače u zagrebački Purgatory Bar. Upad je 20 kuna.