Discuție Utilizator:Palenv
Pagină de utilizator Discuție
Adăugare discuție
Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Sperăm că va fi o colaborare cât mai frumoasă și că veți profita de șederea dumneavoastră aici.
Wikipedia în română este o enciclopedie cu conținut liber care a luat naștere în iulie 2003. De atunci s-au stabilit o serie de principii definite de comunitate. Vă rugăm să vă rezervați ceva timp pentru a lua la cunoștință câteva dintre acestea înainte de a începe editarea pe Wikipedia.
Cum să creați un articol
Pas cu pas, cu ajutorul asistentului nostru.
Politicile Wikipediei
Standarde și norme adoptate de către comunitate.
Întrebări frecvente
Anumite întrebări frecvent adresate de către utilizatorii începători.
Cei cinci piloni ai Wikipediei
Principiile de bază ale proiectului.
Ajutor
Manualul general al Wikipediei.
Aflați cum să editați pagini
Ghid de modificare a paginilor wiki.
Ghid
Învățați cum să editați pas cu pas.
Ilustrare
Trimiteți fișiere și ilustrați articole.
Pagina de teste
Locul destinat experimentelor.
Solicitați asistență
Cereți ajutor personalizat pentru primii dumneavoastră pași.
Cafenea
Informații și discuții despre Wikipedia.
Wikizare rapidă
O privire de ansamblu a modului în care se folosește codul wiki.
Aceasta este pagina dumneavoastră de discuție, unde puteți primi mesaje de la alți wikipediști. Pentru a lăsa un mesaj unui alt wikipedist scrieți-i pe pagina sa de discuție; altfel, acesta nu va fi notificat. La sfârșitul mesajului trebuie să vă semnați tastând ~~~~ sau prin apăsarea butonului „creion” așa cum reiese din imaginea alăturată. Luați aminte că în articole nu se pune semnătura.
Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie Palenv) în care vă puteți organiza activitatea la Wikipedia și în care puteți să vă prezentați pe dumneavoastră ca wikipedist, dar nu înainte de a citi regulile aferente paginii de utilizator; evitați să scrieți în pagina dumneavoastră CV-uri sau informații fără legătură cu Wikipedia.
Rețineți faptul că editările în conflict de interese contravin principiilor Wikipedia și că editările în articole pe subiecte în care aveți un interes pecuniar sunt supuse unor restricții suplimentare.
-- Comunitatea utilizatorilor 10 mai 2020 13:26 (EEST)
Diacritice
Bună ziua. Am observat la pagina Alexandru G. Radovici că scrieți fără diacritice. La Wikipedia se impune tuturor scrierea corectă atât a textului în limba română (inclusiv a literelor ă, â, î, ș, ț), cât și a cuvintelor din alte limbi.
Calculatorul vă permite selectarea limbii române la tastatură; aveți detalii tehnice la pagina aceasta. Dacă totuși din motive obiective nu puteți face acest lucru, interfața Wikipedia vă oferă posibilitatea de a insera în text literele românești cu diacritice apăsând pe literele de sub caseta de editare. La fel puteți introduce și caractere specifice altor limbi.
Cu speranța că pe viitor veți scrie corect în mod sistematic, vă urez o zi bună și spor la scris! Bătrânul (discuție) 21 iunie 2020 19:56 (EEST)
■ Pagina creată a fost ștearsă sau va fi ștearsă imediat
Bine ați venit la Wikipedia! Am văzut că ați reușit să creați pagina Pal Sui, felicitări! Din păcate, ea trebuie însă să fie ștearsă, deoarece nu este în conformitate cu politicile Wikipediei.
Pentru alte încercări vă rugăm să folosiți pagina personală de teste. Vă invităm să citiți și pagina de bun venit pentru a afla cum puteți contribui la enciclopedia noastră. Vă mulțumim! Victor Blacus (discuție) 28 august 2021 21:16 (EEST)
Principii fundamentale Neutru Original Verificabile Sincer nu știu ce are aceasta pagina Palenv (discuție) 28 august 2021 22:17 (EEST)
Semnătură
Vă rog ca atunci când faceți comentarii pe paginile de discuție ale articolelor sau utilizatorilor Wikipedia, să adăugați și semnătura dumneavoastră și nu așa cum ați omis la pagina Discuție:Nicolae Vasilescu (pictor). Este un lucru necesar la Wikipedia și este foarte simplu de adăugat, trebuie doar să dați un clic pe butonul
din bara superioară a casetei de editare sau să tastați patru tilde ( ~~~~ ) și în mod automat se generează numele dumneavoastră precum și data și ora la care ați făcut comentariul. Vă mulțumesc! Bătrânul (discuție) 29 august 2021 08:56 (EEST)
Multumesc, învăț. Nu am știut. Palenv (discuție) 29 august 2021 09:10 (EEST)
Vă rog sa mi confirmați dacă am semnat Palenv (discuție) 29 august 2021 09:17 (EEST)
Fotografie
Mulțumesc pentru publicare. Va rog să mă îndrumați cum pot adauga o fotografie la acest articol Palenv (discuție) 29 august 2021 09:32 (EEST)
Propunere pentru ștergere a paginii Nicolae Vasilescu (pictor)
În urmă cu 4 luni, articolul Nicolae Vasilescu (pictor), creat de dumneavoastră, a fost etichetat de Sîmbotin ca nerespectând politicile proiectului, mai exact cea privitoare la notabilitate. Ca parte a proceselor interne de menținere a calității Wikipediei, articolele aflate în această situație sunt propuse periodic pentru ștergere, ceea ce s-a întâmplat și în acest caz.
Acest lucru nu înseamnă că articolul va fi neapărat șters. El va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Nicolae Vasilescu (pictor) până se va ajunge la un consens. În propunere se face referire la problemele identificate în cadrul articolului. Dacă deja le-ați rezolvat, menționați acest lucru și explicați de ce considerați că problemele au fost rezolvate. Este posibil ca alți utilizatori să nu fie de acord cu dumneavoastră și să ceară și alte îmbunătățiri. Este important să participați la discuție, concentrându-vă pe identificarea și rezolvarea problemelor menționate de participanți. Dacă aveți nevoie de ajutor, consultați pagina cu proceduri de salvare a unui articol. Cele mai dese probleme țin de numărul sau calitatea surselor, de aceea vă punem la dispoziție anumite sfaturi pentru a găsi surse de încredere. Nu în ultimul rând, puteți cere celorlalți utilizatori să vă ajute în a filtra sursele existente conform regulilor Wikipedia.
Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului.--Mesaj livrat de un robot. 1 decembrie 2021 14:15 (EET)
Ultima modificare pe 1 decembrie 2021, la 14:15
Conținutul este disponibil sub CC BY-SA 3.0, exceptând cazurile în care se specifică altfel.
Politica de confidențialitate
Termeni de utilizare
Desktop
AcasăAleatoriu În apropiere Autentificare Setări DonațiiDespre WikipediaTermeni
UrmăreșteIstoricContribuțiiModificare  Grupuri de utilizatori  Jurnale  Informații despre pagină  Legătură permanentă  Ce trimite aici