Wikipedia:Filtrarea modificărilor: Diferență între versiuni

Conținut șters Conținut adăugat
traducerea era incompleta (corectat automat)
prima propoziţie era incompletă, dar fraza a doua n-am tradus-o că nu se aplica; anyway, aşa reflectă şi realitatea (corectat automat)
Linia 7:
Jurnalele extensiei pot fi consultate de toți utilizatorii. Filtrele noi sunt automat vizibile, în vreme ce altele pot fi ascunse. Pentru toate filtrele, inclusiv cele ascunse, este disponibil un sumar al regulilor, afișat în jurnal, în lista filtrelor active și în mesajele de eroare generate de el.
 
Implementarea extensiei AbuseFilter la Wikipedia trebuie făcută cu grijă—majoritatea filtrelor trebuie testate și, cel puțin la început, lăsate doar să treacă în jurnale modificările identificate, înainte de a fi puse să le eticheteze vizibil sau să le împiedice. Doar membrii grupului ''editori filtru abuz'' pot modifica filtrele. AceștiaBirocrații suntpot numițiefectua operațiunea tehnică de cătreintroducere a utilizatorilor în acest administratorigrup.
 
Nu există încă un proces de acordare a drepturilor, dar în principiu orice administrator poate primi această permisiune la cerere. Alți utilizatori o pot primi în urma unor discuții și a consensului. Dacă doriți să modificați sau să scrieți filtre de modificări, cereți acest lucru pe pagina de discuții.