Wikipedia:Filtrarea modificărilor/Erori
< Wikipedia:Filtrarea modificărilor
Această subpagină este folosită pentru raportarea de erori ale filtrelor de modificări. Introduceți un nou subiect pentru a anunța dacă un filtru v-a împiedicat să faceți o modificare într-un articol.
ATENȚIE !
Mesajele care nu au legătură cu filtrarea modificărilor vor fi șterse! Pentru întrebări legate strict de Wikipedia, folosiți Wikipedia:Cafenea.
Pentru păreri personale despre conținutul articolelor, folosiți pagina de discuție a articolului respectiv.
Arhive: 2012-201620172018201920202021
cant public changes
there is no errors or double symbols Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Realwebteam (discuție • contribuții).
DEM RĂDULESCU (biografie) → rectificare
Din amintirile personale, legate de acea zi (10 septembrie 2000) dar și din știrile difuzate ȋn acea zi sau chiar vizita la mormântul marelui actor Dem Rădulescu, am dorit să fac o rectificare legată de data dar și locul decesului : Câmpina (ȋn acea zi, din câte am ȋnteles, ȋnsoțea un grup de turiști belgieni, ar fi oprit la o benzinărie de la periferia orașului Câmpina, a intrat ȋn incinta benzinăriei iar ȋn contact cu aerul răcoros-al climatizoarelor- a apucat să sună “...ah , ce bine este ...”, după care, s-ar fi păbușit, imediat, la podea, ca urmare a atacului de cord suferit).
Oricine va vizita mormântul marelui actor, va vedea scrisă pe cruce data (reală) a decesului. ← Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 92.86.200.144 (discuție • contribuții).
Fără supărare, dar nici dvs., nici eu și niciun alt wikipedist nu suntem surse de încredere. Sursa citată în articol indică o dată a decesului cu o săptămână mai târziu (17 septembrie 2000) decât cea indicată de dvs. (10 septembrie 2000). --Bătrânul (discuție) 3 ianuarie 2022 20:58 (EET)
Actualizare fotografie
Buna seara, doresc actualizarea fotografiei mele de portret, realizata de catre Ioana Bana. Multumesc frumos. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Cucumarius22 (discuție • contribuții).
Cucu Marius-Daniel nu este o persoană notabilă. //  Gikü  vorbe  fapte  4 ianuarie 2022 14:47 (EET)
nu e periculoasă această editar
E un link de YouTube cu un reportaj de la Realitatea TV
De ce sunt considerate toate link-urile de YouTube ca fiind rele? E o prostie! ← Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 93.122.250.219 (discuție • contribuții).
Am vrut sa corectez data de nastere a arhitectului Octav Doicescu
Am vrut sa corectez data de nastere a arhitectului Octav Doicescu din 9 ianuarie 1902 in 8 ianuarie 1902 si nu reusesc. Va rog, ajutati-ma. Documentele de arhiva dovedesc ca data de nastere este 8 ianuarie. Ele pot fi accesate aici: https://arhivadearhitectura.blogspot.com/2022/01/octav-doicescu.html?fbclid=IwAR00RB7wu33qTbYeZjhPwWXt56Sgc03qE7_w7gjd7TJt2nfMdDqyuInEsKAAcest comentariu nesemnat a fost adăugat de Liliana.ch (discuție • contribuții).
@Liliana.ch: A rezolvat Turbojet. Greșeala a constat în faptul că ați eliminat formatul {{date biografice}} în timp ce corectați data nașterii. Acest lucru nu este recomandat, iar începătorilor le este interzis. Formatul acesta preia informațiile de la Wikidata – în acest caz Q12737045. Pentru viitor: soluția e să modificați data nașterii la Wikidata. Mulțumesc. //  Gikü  vorbe  fapte  10 ianuarie 2022 14:40 (EET)
Multumesc foarte mult! Liliana.ch (discuție) 10 ianuarie 2022 14:51 (EET)
Good day
Since when a quotation from vice.ro is accepted in a historical article? Is Vice.ro an authority in historical dates? Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 93.115.34.201 (discuție • contribuții).
That very much depends upon the claim actually being made. tgeorgescu (discuție) 14 ianuarie 2022 14:00 (EET)
Etichete
Criteriile cerute precum formatul standard și bibliografia au fost îndeplinite pentru acest articol https://ro.wikipedia.org/wiki/Marea_Schism%C4%83_a_Isamului . Cu toate acestea, nu imi este permis sa sterg eticheta ← Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Anaid Udar (discuție • contribuții).
@Anaid Udar: Bună ziua! Etichetele nu pot fi șterse de utilizatorii începători, întrucât ei nu pot aprecia bine când e cazul să fie șterse și când nu. În cazul articolului Marea Schismă a Islamului, ați adăugat într-adevăr câteva referințe, lucru pentru care vă încurajez, dar vă îndemn să mai citați surse. Idealmente fiecare frază trebuie să fie însoțită de o referință – în cel mai rău caz, fiecare secțiune. Eticheta {{wikizare}} am păstrat-o, însă, iar înainte de a o îndepărta articolul trebuie adus la un standard de calitate cerut de manualul de stil. Mulțumesc și spor! //  Gikü  vorbe  fapte  19 ianuarie 2022 16:51 (EET)
Eroare
Deci daca vreau sa modific ceva, de exemplu sa readaug dublajul de la unele desene animate, exact asa cum a fost inainte ca un "destept" pe nume Nyook sa le stearga pe toate, nu ma lasa pentru ca a fost automat identificata ca "obscenitati" si nu era absolut niciun cuvant obscen. Ce naiba de cuvinte obscene vedeti voi in dublajul unui desen animat? Identificarea asta automata e o porcarie si trebuie reparata. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 2A02:2F08:B303:A600:C94C:560D:A0BF:BB47 (discuție • contribuții).
Prezentați surse. Altfel, la revedere! //  Gikü  vorbe  fapte  20 ianuarie 2022 18:59 (EET)
Ultima modificare pe 20 ianuarie 2022, la 18:59
Conținutul este disponibil sub CC BY-SA 3.0, exceptând cazurile în care se specifică altfel.
Politica de confidențialitate
Termeni de utilizare
Desktop
AcasăAleatoriu În apropiere Autentificare Setări DonațiiDespre WikipediaTermeni
LimbăUrmăreșteModificare