Tämä sivusto käyttää evästeitä toimiakseen mahdollisimman hyvin. Lue lisää evästeistä.
Kirjastojärjestelmän teknisestä ongelmasta johtuen palveluun kirjautuminen ja aineistohaku ei tällä hetkellä toimi. Vika korjatan mahdollisimman pian.
Verkkokirjasto Finnassa uusia ominaisuuksia
JULKAISTU: 17.5.2021
Lehtiä voi jälleen varata verkkokirjaston kautta! Joitain poikkeuksia on – esim. lehtien uusimpia numeroita tai hankinnassa olevia lehtiä ei voi varata. Varaus toimii kuten muunkin aineiston varaaminen ja järjestelmä ilmoittaa, jos jotain lehteä ei voi varata.
Voit jatkossa halutessasi tallentaa ja nähdä lainaushistoriasi. Kun olet kirjautunut verkkokirjastoon kirjastokortin numerolla ja PIN-koodilla, voit valita”Omat tiedot” sivulla olevista kirjastokortin asetuksista ”lainaushistorian säilytys” kohdasta muodon ”aina”. Lainaushistoriasi näkyy tämän jälkeen Oman tilin valikon ”Lainaushistoria” otsikon alta. Pääset katsomaan lainaushistoriaasi vain silloin, kun olet kirjautunut asiakkaana sisään Finnaan.
Lainaushistoriasi ei näy muille asiakkaille tai kirjaston henkilökunnalle. Kun otat ominaisuuden käyttöön, näet lainaushistorian viimeisen 6 kk ajalta. Historian tallentaminen jatkuu tämän jälkeen ilman aikarajausta.
TIETOA
Tietoa meistä
Mikä Finna on?
Käyttöehdot
Tietosuoja
Saavutettavuusseloste
HAE LISÄÄ
Hakuhistoria
Tarkennettu haku
Selaa luetteloa
TARVITSETKO APUA?
Ohje
Palaute
Vinkkejä verkkokirjaston käyttöön
Yhteystiedot