Accés a les dades

Les dades revelen l'efecte que tenen les lleis i les polítiques sobre els usuaris d'Internet
i sobre el flux d'informació en línia.

Notícies recents

  • Les sol·licituds governamentals d'informació dels usuaris es dupliquen en tres anys

    14 de novembre de 2013 0.00

    En un any en què la vigilància governamental ha ocupat tots els titulars, avui actualitzem l'Informe de transparència per vuitena vegada. Des que l'any 2010 vam començar a compartir aquestes xifres amb l'usuari, les sol·licituds per part dels governs sobre informació dels usuaris han augmentat més d'un 100%. Aquest augment es deu al creixement constant de l'ús dels nostres serveis, però també al fet que més governs han tramitat més sol·licituds que mai. I aquestes xifres només inclouen les sol·licituds que tenim permís per publicar.

  • Una petició de més transparència

    9 de setembre de 2013 0.00

    Avui hem presentat una petició esmenada [PDF] al Tribunal de Vigilància d'Intel·ligència Estrangera dels Estats Units. En aquesta petició es reflecteixen les sol·licituds que el nostre sector i els grups de llibertats civils van presentar a principis d'any al Congrés i al president en una carta. Aquesta petició defensa que es concedeixi permís a Google per publicar estadístiques detallades sobre els tipus de sol·licituds de seguretat nacional (si n'hi ha cap) que rebem d'acord amb la Llei de vigilància d'intel·ligència estrangera dels Estats Units, inclosa la secció 702. Com que els problemes de política pública que estan en joc són molt importants, també hem sol·licitat al tribunal que obri l'audiència al públic en comptes de celebrar la sessió en privat. Ja és hora que hi hagi més transparència.

  • El web, més segur

    25 de maig de 2013 15.20

    Hem publicat una secció nova a l'Informe de transparència que proporcionarà més informació sobre les fonts dels atacs de pesca (suplantació d'identitat) i de programari maliciós. Ja podeu obtenir informació sobre quantes persones reben advertiments de Navegació segura cada setmana, sobre on s'allotgen els llocs maliciosos d'arreu del món, sobre la rapidesa amb què es tornen a infectar els llocs web després que els seus propietaris eliminin programari maliciós dels llocs i sobre altres qüestions que hem tret a la llum.

Altres informes

Moltes altres empreses revelen dades sobre sol·licituds governamentals, entre d'altres: