web.archive.org
10 captures
18 Aug 2011 - 3 Sep 2018
AUGFEBJUN
09
201120142015
About this capture
Website
Status
www.swissmail.org
GECERTIFICEERDE MCAFEE VEILIGE WEBSITE 09/02/2014
Het McAfee SECURE™ keurmerk wordt alleen getoond als de website onze intensieve, dagelijkse veiligheidsscan heeft doorstaan. We testen op mogelijke toegang tot privacy gevoelige informatie, koppelingen naar gevaarlijke websites, ‘phishing’ en andere online gevaren.
Attentie Handelaars
Ontdek hoe u uw verkoop online risicovrij met 12% kan laten stijgen
met behulp van McAfee SECURE.*
Attentie Consumenten
Gratis 30-dagen op proef
Verkrijg uitgebreide ‘online’-veiligheid met McAfee® Total Protection.
Over www.swissmail.org
A swiss-based secure e-mail service. Email hosting from swissmail.org offers secure email services with anti spam and virus protection, webmail and imap/pop3 (such as Outlook or Thunderbird) for personal and business email. The service is located in Switzerland, free of advertising and designed to
Klik hier voor de volledige juridische bepalingen.
Zoek veilig met McAfee® SiteAdvisor®
Om meer te leren over zorgeloos bladeren op het internet en het blokkeren van risicovolle websites, klik hier.
*Gemeten door middel van een A/B-toets door de omzetten te vergelijken indien het vertrouwde merkteken "McAfee SECURE" werd getoond cq. niet werd getoond – in de periode van juli 2008 tot januari 2009. Uw resultaten kunnen afwijken.

De informatie is bedoeld als een relatieve indicatie van de veiligheidsinspanningen van deze website en zijn operators. Terwijl deze, of eender welke andere, test op kwetsbaarheid de veiligheid niet kan en zal garanderen. Toont het aan dat www.swissmail.org voldoet aan alle richtlijnen van de betaalkaartindustrie voor het testen van de kwetsbaarheid van webservers op afstand om persoonlijke informatie helpen te beschermen tegen hackers.
antivirus download.

McAfee SECURE service
McAfee Vulnerability SaaS service
PCI Certification service

© 2014, McAfee, Inc. Alle rechten voorbehouden.