Відповідальність за підпали автівок автомайданівців узяв на себе "Красний сектор"

Відповідальність за підпали автівок автомайданівців узяв на себе "Красний сектор"

Організація виступає проти екстремістів і фашистів
01 лютого, 16:29
10063
23

фото: Facebook Олега Криштопи

Спільнота у Facebook під назвою "Красний сектор" зізналася у підпалі автомобілів активістів Автомайдану.

Так, в оприлюдненому на сторінці спільноти повідомленні йдеться про те, що сьогодні вони спалили багато автівок тих, хто приїхав до Києва для участі у Євромайдані. 

Тут же пояснюють мету і методи роботи цієї спільноти.

"Ми організація, що виступає проти екстремістів і фашистів, які загадили Київ. Всі ми, українці, хочемо жити краще! Всі! Але мерзотники, які кидають камені в ментів (хоч ми їх самі не дуже) – це не патріоти! Це скоти. Але ми зробимо так, щоб наші дружини і діти спокійно ходили по вулицях! Ми будемо відповідати скотам їх же монетою – карати. Проти сили – тільки сила! Результати... їх уже знає вся країна! І ми не зупинимося!" – йдеться у повідомленні "Красного сектора".

Раніше на сторінці цієї ж організації згадувалося про побиття нардепа від "Свободи" Андрія Іллєнка і Луценка. Щоправда, не уточнювали, якого саме – екс-міністра МВС Юрія Луценка чи громадського активіста Ігоря Луценка. Активісти організації стверджують, що вони їх "приробили" й обіцяють продовжувати далі свою діяльність. 

Нагадаємо, цієї ночі було спалено 8 автомобілів активістів Автомайдану. Крім того, сьогодні вночі також підпалили автомобіль представниці уряду Канади та посольства Канади в Україні, активістки Автомайдану Інни Царькової. Спалили автівку і кореспондента "5 каналу" Олега Криштопи.

реклама
реклама
2 премиум 300*250
НОВИНИ
більше новин
Читайте також
реклама