Увійти
10 серпня 2015 07:36

Інтерпол відмовився оголосити у розшук Януковича і К°

  • Інтерпол відмовився оголосити у розшук Януковича і К°

    Фото: Reuters

Інтерпол відмовляється оголосити в міжнародний розшук екс-президента України Віктора Януковича, який переховується в Росії, та ще шістьох колишніх українських топ-чиновників.

Про це у понеділок під час прес-конференції повідомив генеральний прокурор Віталій Ярема.

"Сім людей на чолі з Януковичем сьогодні не оголошені Інтерполом у розшук... Вони (Інтерпол ред.) сказали, що у розшуку Януковича вбачаються політичні переслідування", - сказав він.

За словами голови Генпрокуратури, до цього списку входять колишній міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко й колишній генпрокурор Віктор Пшонка.

Ярема додав, що Генеральна прокуратура надала всі необхідні матеріали, які повинні стати основою для оголошення даних осіб у міжнародний розшук, однак Інтерпол цього не робить.

Читайте також: Ярема похвалився, як завадив Януковичу забрати мільйони з "Ощадбанку"

Як передавав Укрінформ, Служба безпеки України сподівається на оголошення Інтерполом Януковича в міжнародний розшук найближчим часом.

У новині зустрічається:

Авторизація

Новини


 

Новини партнерів


SELECTORNEWS

Найсвіжіші та найголовніші новини за сьогодні на http://www.ukr.net. Sinoptik.ua -погода в україні та світі. KINOafisha.ua - всі фільми в кінотеатрах України. Базар avtosale.ua - місце, де можна купити найкраще авто.