Tillkännagivanden

  1. 1
    Nyheter i Chrome 76
    Det här är en lista över nya funktioner och ändringar i version 76 av Chrome. Dela sidor med dig själv Du kan dela nyhetsartiklar och andra sidor med dig själv på enheter där du är inloggad och läsa dem senare.   Läs mer om hur du delar en sida.  Använda uppdateringsaviseringar om Chrome (Android) Du kan uppgradera till den senaste versionen av Chrome i webbläsaren.  Läs mer om hur du uppdaterar Chrome.  Skapa ett säkert lösenord (iPhone/iPad) Du kan skapa ett säkert lösenord med Chrome.  Läs mer om hur du skapar säkra lösenord.
    Läs mer
  2. 2
    Information om M75
    Det här är en lista över nya funktioner och ändringar som du hittar när du uppdaterar till version 75 av Chrome.  Fortsätt till en säker webbplats (dator) Meddelandet visas om länken du öppnade leder till en webbplats med ett namn som är mycket likt en webbplats du vanligtvis besöker.   Läs mer om hur du hanterar varningar om osäkra webbplatser.  Be Chrome att översätta en sida (iPhone/iPad) Nu kan du be Chrome att översätta en webbsida om översättning finns. Läs mer om översättning i Chrome.
    Läs mer
  3. 3
    Nyheter i Chrome 74
    Det här är en lista över nya funktioner och ändringar som du hittar när du uppdaterar till version 74 av Chrome. Se hur många fönster där du surfar privat som är öppna (datorer): Högst upp till höger i inkognitofönstret ser du om du har flera inkognitofönster öppna. Läs mer om hur du surfar privat.   Surfa i mörkt läge i Chrome (datorer): Nu kan du surfa i mörkt läge i Chrome på Windows-datorer. Läs mer om hur du aktiverar mörkt läge.   Använda begränsat läge (Android): Funktionen Databesparing i Android heter nu Begränsat läge. Med Begränsat läge kan dataförbrukningen minska samtidigt som det kan gå snabbare att surfa.   Läs mer om begränsat läge.
    Läs mer
  4. 4
    Nyheter i Chrome 73
    Det här är en lista med nya funktioner och ändringar som du hittar när du uppdaterar till den nya versionen av Chrome. Kontrollera om webbläsaren Chrome hanteras av en organisation (datorer): Du kan se i inställningarna om webbläsaren hanteras av din skola eller arbetsgivare och läsa mer om vad det innebär. Läs mer om hur du kontrollerar om webbläsaren Chrome hanteras av någon annan.   Surfa i mörkt läge i Chrome (datorer): Nu kan du surfa i mörkt läge i version 10.14 eller senare av Mac OS. Läs mer om hur du aktiverar mörkt läge.   Ny lista med standardsökmotorer (Android, iPhone/iPad):  Vi har uppdaterat listan med standardsökmotorer i Chrome-inställningarna. Läs mer om hur du väljer standardsökmotor.   Uppdatera lösenord och formulär (iPhone/iPad): Nu kan du spara eller uppdatera ett lösenord manuellt om inget erbjudande om att spara det visas i Chrome när du fyller i ett formulär. Läs mer om att spara ett lösenord i Chrome manuellt.
    Läs mer