Stormvleugels
by Ciel van Sambeek | Literature & Fiction | This book has not been rated.
ISBN: 109044608371 Global Overview for this book
Registered by debolleminibieb of Zwolle, Overijssel Netherlands on 6/13/2021
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
 This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by debolleminibieb from Zwolle, Overijssel Netherlands on Sunday, June 13, 2021
Angelique is een sprankelende vrouw van middelbare leeftijd die intens gelukkig is met haar tweede man Paul. Wanneer ze hem volkomen onverwacht verliest, stort haar wereld in. Zijn dood dompelt haar in diepe rouw, en gezeten bij zijn lichaam overdenkt zij het geluk dat zij met hem heeft gevonden en de vele dingen die ze door hem heeft ontdekt.
Angelique wordt opgevangen door haar eerste man, Eric, die er pas op latere leeftijd achterkwam dat hij homo is, en hun dochter, Sarah. Ze trekt in bij Eric en zijn vriend Joost en komt vanuit de diepten van haar verdriet langzaam op aarde terug. Niet gehinderd door vooroordelen, geroddel, jaloezie of afgunst van anderen, en ook niet door haar verdriet, teleurstellingen en wanhoop uit haar verleden, kiest zij ervoor het mooiste van zichzelf, haar diepste wezen, tot bloei te brengen. In een steeds inniger harmonie met Eric en Sarah besluit zij nog één keer om haar leven een beslissende wending te geven.
Stormvleugels is een overrompelende roman die op een eerlijke, genadeloze en kwetsbare manier vertelt over het leven van een bijzondere vrouw en de omgang met haar familie. Met Angelique heeft Ciel van Sambeek een vrouw gecreëerd die de mogelijkheden en de tegenslagen van het leven energiek en optimistisch durft aan te gaan.
Journal Entry 2 by debolleminibieb at De Bolle Minibieb in Zwolle, Overijssel Netherlands on Sunday, June 13, 2021
Released 1 mo ago (6/13/2021 UTC) at De Bolle Minibieb in Zwolle, Overijssel Netherlands
WILD RELEASE NOTES:
Veel leesplezier!
Recently Released

Recently Caught
Track Random Acts of Kindness
Check out ButterflyCoins.org, another project from the BookCrossing team!
Bookish Quotes
"We all know books burn -- yet we have the greater knowledge that books cannot be killed by fire. People die, but books never die. No man and no force can abolish memory... In this war, we know books are weapons."
- Franklin D. Roosevelt
Latest News

see all...
About Us
FAQs
How to BookCross
Forum
Change Language
Press & Media
Team
Contact Us
    
Putty Theme    Privacy Policy
©2001-2021 BookCrossing.com
BookCrossing Sign UpLog inBook MapSearchGo HuntingBrowse MembersBook StatsMember StatsForumStart a ZoneTell-A-FriendTestimonialsThe BuzzConventionsLinks and WidgetsArtistsAbout UsFAQsHow to BookCrossPress & MediaNewsQuotesTeamContact UsPrivacy PolicySupply StoreBookplate GalleriesWingsAffiliatesBookCrossing T-ShirtsAdvanced SearchSearch Forum