Ce pot să fac dacă nu pot accesa o anumită resursă ?
Pentru utilizatorii de Windows:
Click pe butonul „start”, apoi căutaţi și accesați aplicația „command prompt” sau „cmd”. Click dreapta pe aplicație și selectați „Run as administrator”, apoi introduceți comanda „ipconfig / flushdns”. După ce ați introdus această comandă, trebuie să apară afișat mesajul: „Successfully flushed the DNS Resolver Cache.” Odată primit mesajul, un pas final: dați un restart calculatorului.
Pentru utilizatorii de Mac OS X:
Accesați directorul „Application” și apoi „Terminal”. Odată ce ați ajuns în terminal, introduceți comanda versiunii sistemului operativ corespunzătoare dvs.:
OS X Yosemite v10.10.4: sudo killall – HUP mDNSResponder
OS X Yosemite v10.10 through v10.10.3: sudo discoveryutil mdnsflushcache
OS X Mavericks, Mountain Lion and Lion: sudo killall -HUP mDNSResponder
OS X v10.6: sudo dscacheutil – flushcache
După ce ați introdus una dintre comenzile de mai sus, vi se va cere parola contului dvs. de utilizator al sistemului Mac OS X.
Ce pot să fac dacă la înregistrare nu regăsesc în lista de opțiuni disponibile domeniul meu real de interes sau funcția pe care o dețin?
Există abonamente personale care să nu necesite afilierea mea la o anumită instituție?
Ce este MyENF?
Mi-am descărcat aplicația MyENF și îmi cere un user name și o parolă că să o pot folosi. De unde pot primi un cont de acces?
Ce este accesul mobil (#deacasa)?
Accesul la resursele disponibile în profilul meu instituțional mi-a fost suspendat în timp ce accesam o resursă, deși câteva ore am reușit să accesez aceeași resursă. De ce mi-a fost întrerupt accesul?
Este gratuit accesul la resursele disponibile în profilul instituțional?
De ce nu mai am acces la „http://www.e-nformation.ro/resurse-2015”?
Cum pot accesa baza de date SciFinder? De ce mi se cere username și parolă deși accesez link-ul de pe un IP instituțional?
Cum pot accesa baza de date Reaxys? De ce mi se cere username și parolă deși accesez link-ul de pe un IP instituțional?
După autentificarea de pe site-ul enformation, în pagina de profil, nu mai am acces la toate resursele care erau / sunt disponibile în vechiul format; cum pot reveni la resursele la care aveam acces în trecut?
După autentificarea de pe site-ul enformation, în pagina de profil la rubrica „Statistici instituționale” primesc mesajul „1075 utilizatori ai portalului Enformation din domeniul: Selectează domeniul de interes”; de ce apare această formulare: „Selectează domeniul de interes” in locul unui domeniu de interes explicit?
Cum pot solicita accesul la o anumită resursă?
Cum pot solicita achiziția unei anumite resurse?
La ce servicii am acces dacă mă înregistrez pe site-ul enformation.ro şi cum pot beneficia de acces mobil prin acest site?
Am fost prezent la un eveniment organizat de dumneavoastră și doresc să descarc materialele prezentate, dar îmi cere userul și parola. Ce trebuie să fac?
Am fost prezent la unul dintre evenimentele dumneavoastră și am urmat toți pașii pentru a putea descărca materialele prezentate, dar și certificatul de participare. Când vreau să mă loghez îmi apare următorul mesaj ”nu aveți acces la această pagină”. Vă rog să mă ajutați în acest sens.
Am participat la un eveniment organizat de dumneavoastră, dar am primit un e-mail de neparticipant. Vă rog să-mi spuneți care a fost cauza?
Pentru a participa la un eveniment organizat de dumneavoastră este necesar să-mi fac un cont și pe website?
Mi-am creat un cont la dumneavoastră pe website și am încercat să mă loghez, dar îmi apare mesajul This account is pending approval. Cât durează procesul de activare al contului meu?
De ce nu pot descărca Certificatul de Participare dupa ce m-am inregistrat și am fost prezent la un eveniment?
Ce trebuie să fac astfel încât după ce m-am înregistrat la un eveniment organizat de dumneavoastră, să pot descărca Certificatul de Participare?
Cum pot să mă înregistrez pe site-ul dumneavoastră?
Cum pot modifica în contul personal instituția din care fac parte în cazul în care aceasta este greșită?
Cum pot schimba în contul personal instituția din care fac parte în cazul în care afilierea mea s-a schimbat?
Cum pot descărca Certificatul de participare de la evenimentul la care am participat?
Cum pot să mă înregistrez la un eveniment pe site-ul dumneavoastră, fără să-mi introduc de fiecare dată detaliile de contact?
Cum pot accesa informaţii legate de un eveniment de pe site-ul dumneavoastră?
Cum pot accesa prezentarile din cadrul sesiunilor de lucru sau a conferintei “Acces la Literatura Stiintifica: Documentare. Publicare. Evaluare.“ – Editia a II-a – Cluj - 29-31 Octombrie 2014?
Cum pot obține un trial pentru un anumit conținut stiințific pentru mine sau instituția din care fac parte?
Ce trebuie să fac dacă nu am acces la resursele electronice achiziționate de instituția din care fac parte?
Unde pot vizualiza sesiunile de trial deschise și calendarul evenimentelor de tip workshop/training de utilizare/conferințe/evenimente cu participarea editurilor academice internaționale?
Cum aflu adresa IP a stației mele de lucru?
Cum pot obține informații despre posibilitățile de indexare aferente revistei în care public, în baze de date bibliografice gen Scopus sau Thomson Reuters Web of Science?
Sunt cercetator și doresc să public rezultatele cercetării. Cum pot obține informații cu privire la oportunitățile de publicare internațională?
Ce se intamplă dacă la înscriere pe site-ul Enformation instituția de care sunt afiliat nu se regăește în lista instituțiilor din care pot alege și folosesc opțiunea <<Altă instituție>> introducând eu numele instituției la care sunt afiliat? O dată finalizată înregistrarea, de ce nu am acces la nici o resursă?
De ce, prin accesul mobil, nu pot deschide din Thomson Reuters - Web of Science, prin aplicația Full Text From Publisher, documentul în format PDF și îmi este sugerată cumpărarea lui?
Creeaza cont
Login
Profil institutional
Copyright 2020 Enformation | All Rights Reserved | Date de identificare | Politica de confidentialitate |Termeni si conditii | Informare utilizatori | ANPC
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.Ok
ServiciiDespre noiEchipaCariereConferinta ALLSProiecteEnfiesTrain the TrainerpeaceMEDShopParteneriateREd JournalNoutăţiEvenimenteParteneriÎntrebăriContact